Beste leraren, intern begeleiders en directies,

We willen je uitnodigen om drie maanden gratis de nieuwste lesmethode rondom weerbaarheid en sociale veiligheid te uit te proberen: de Bikkeltrainingen1 home_images_bob

Volgende week maandag 19 september start de week tegen pesten met dit jaar de leraar in de hoofdrol.
Je hebt de belangrijke taak om een veilige en sociale omgeving te creëren voor elk kind. Een omgeving waarin ook nog eens elk kind weerbaar is en voldoende zelfvertrouwen heeft. Kinderen die sterk en stevig zijn gaan minder snel anderen pesten en worden ook minder snel gepest.

Met de Bikkel-lesmethode kun je de kinderen leren om sterk en stevig te staan, kijken, klinken en denken. Deze methode is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en schematherapie.
Het is een doorgaande lijn op weerbaarheid met thematische programma’s per leerjaar om de weerbaarheid en sociale vaardigheden van kinderen in de klas spelenderwijs te vergroten.

Omdat wij ook jouw school graag kennis willen laten maken met de bikkelmethodiek en de bikkels die hierbij horen bieden wij nu de kans om onze lesmethode schoolbreed 3 maanden vrijblijvend uit te proberen als Pilot school.
Per stichting kan er één pilot school worden opgegeven.
Geef je snel op want de plaatsen zijn beperkt.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder, of stuur een mailtje aan lgoris@spectrumbrabant.nl, met als onderwerp ‘pilotschool’. We spreken u graag.